AMBASSADØRER

Bli litt bedre kjent med våre inspirerende promotører og smilende ansikter utad!

Lise Lotte Berg Ågedal

Lise Lotte Berg Ågedal

Drammen

 

Som igangsetter av Nissemila i Drammen kjente Lise Lotte på kallet om å være en av ambassadørene for DT Drammen Halvmaraton! Som firebarnsmor har hun en hektisk hverdag. Etter å begynt og løpe opplever hun ha fått kjærkommen egentid fylt med masse treningsglede!

Connie Schneider

Connie Schneider

Kongsberg

 

Connie elske å løpe og er med på det som kryper og går av løp på Østlandet! Hun er primus motor for Kongsberg Running Club og fyller alltid opp bilen med andre løpere og tar de med seg land og strand rundt. Connie er en super ressurs for vårt ambassadør-team med all sin rutine.

Per Christian Eggen Mjøs

Per Christian Eggen Mjøs

Bergen

 

Per er en ivrig langdistanseløper som jobber på Löplabbet i Bergen og satser friskt mot de lange gateløpene. I vinter var han på høydesamling i Kenya i flere uker sammen med Team Nordstad Moen. Per Christian er «vår mann» i Bergen og vi håper han kan fylle opp flyet fra i september!

Jørn Magnus Lund

Jørn Magnus Lund

Horten

 

Jørn Magnus er glad i å trene, gjerne 2-5 ganger i uken alt etter hva familielivet tillater. Jørn Magnus vil spesielt slå et slag for alle med pappakropp som ikke sier nei til lørdagsgodt mer enn én gang i uken! Det er likevel mulig å ha det gøy og fullføre en halvmaraton.

Christoffer Dybwad Elseth

Christoffer Dybwad Elseth

Oslo

 

Christoffer er en glad mosjonist med løpemål som gjør at han nå trener 5-7 ganger i uken, i tillegg til at han trener barn og ungdom. Christoffer er født og oppvokst i Drammen og en ekte patriot som ikke kan få nok av positive ting som skjer i byen!

Thor Kristian Øvergård

Thor Kristian Øvergård

Oslo

 

Thor Kristian er en ivrig mosjonist som både trener og er med på løp så ofte han kan og orker. Thor Kristian liker byen og har løpt både 5 km, 10 km og halvmaraton i Drammens gater. «Persen» på mila har han også fra byen vår (35:35)!

Cato Thunes

Cato Thunes

Drammen

 

Cato er stolt Drammenser, Strømsgodset-patriot og medlem i arrangørklubben Sturla IF. Hans idrettsbakgrunn er allsidig, og i over et tiår har han vært meget ivrig veteranløper. Det er distansene halv -og helmaraton som ligger hans hjerte nærmest, men han sier ikke nei til å løpe alt fra 3000 m til 50 km ultraløp!

Cathrine Lorentzen

Cathrine Lorentzen

Lillestrøm

 

Cathrine er X-håndballspiller som måtte legge opp i 2014 pga. skade. Startet å løpe i 2016 da hun ønsket å samle inn penger per løpte kilometer for å hjelpe venninne med behandling som ikke ble dekket. Dessverre døde venninnen før hun fikk hjelpen hun trengte. Er nå helfrelst ultraløper som elsker egentiden i joggeskoene!

Cato Pedersen

Cato Pedersen

Tjølling

 

Cato er familiefar og ultraløper. Bruker mye av tiden sin med løpeskoa på beina – både på asfalt og i skogen. Favorittløpene er de hardeste som setter han på en real utfordring. For Cato er løping som meditasjon å regne, og løpingens positive effekter i så måte er noe han elsker å dele med andre!

Arild Brudevoll Johansen

Arild Brudevoll Johansen

Skoppum

 

Arild begynte å løpe i 2015 for å ta tak i eget liv og helse. Er revmatiker og løper med forbenet ryggsøyle og redusert bevegelighet i hofter. Ved siden av medisiner så er den viktigste behandlingen trening. Elsker å løpe uansett om det er 5km, 21km eller lengre.  Mestringsfølelsen og gleden er ekstrem uansett! 

Sandra Jimena Engen Birkeland

Sandra Jimena Engen Birkeland

-

 

Sandra er en hobbyløper som alltid har likt å løpe, selv om det av og til kan være vanskelig å presse det inn i en ellers hektisk hverdag. Den friheten og energien løping gir er verdt hvert eneste steg. Hun gleder meg til være med på Drammen Halvmaraton, og håper på et stort oppmøte!